jobbik- Igazi úriemberek...

   Amikor egy ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ, a saját pártja által oly sokszor Szentélynek nevezett MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS  gyűléstermében, egy napirend előtti felszólalás után a kormánypárti felszólalónak azt mondja, hogy: (elnézést, de a hitelesség kedvéért szó szerinti idézet következik) "Gyere ki, úgy nyakonbaszlak, hogy leszáll a fejed!", akkor ez önmagáért beszél és az egész pártjának eddig jól leplezett, cukikampány-mázzal takargatott valóságát tükrözi...

   NEM VÁLTOZTAK EZEK, KÉREM SZÉPEN! Lecserélték a bakancsokat lakkcipőkre, a feketemellényeket vasalt ingekre, de a lelki edényeik tartalmát képtelenek lecserélni, abból kellő ingerek hatására elkerülhetetlenül felszínre buggyan a valóságuk. Azt őrzik, szűk körben, zárt ajtók mögött, egymás között még büszkék is arra, amitől egy keresztény, polgári értékeket valló embert kiráz a hideg.

   Szilágyi György, jobbikos képviselő úr ugyanis nem tudott már uralkodni magán és nyakonb..szással fenyegette politikai ellenfelét és a fizikai erőszakának a várható eredményéről ("leszáll a fejed") is ejtett pár szót, nehogy csupán egy ferdehajlamú, félreérthető ajánlatként értelmezze rosszul bárki is az elhangzottakat. Mert a Jobbik ma a fideszeseket b..szná nyakon, holnap pedig a magyar választópolgárokat, akik esetleg nem szavaznak rájuk. Egy jobbikos nyakonb..száshoz elegendő az övéktől eltérő vélemény...

szilagyi_gy.jpg

   A félreérthetetlen fenyegetést követően következett egy közleményben tett bocsánatkérés.

   Tessenek figyelni!

   "NEM KELLETT VOLNA FIDESZES STíLUSBAN BEKIABÁLNOM!" - ezt írja a képviselő úr egy MTI -nek eljuttatott közleményében,  mentségeként ilyenre nincs mentség hangsúlyozva, hogy a fideszes államtitkár “arrogáns, nagyképű válaszában ismét hazugságok garmadáját mondta el a Jobbikkal kapcsolatban”, majd mutogatással folyamatosan provokálta a jobbikos képviselőket.

   A közleményben még olvashatjuk, hogy: "A vita hevében valóban a sajtóban is idézett bekiabálással válaszoltam. Ez az indulatból történt felkiáltás valóban sérti a Ház méltóságát. Bocsánatot kérek tehát a választópolgároktól, hogy a parlamentben Bayer Zsolt-i stílust használtam”

   Értik, kérem szépen? Ezek még akkor sem képesek a Fideszt kihagyni a történetükből, amikor a padló alá süllyedve, kúszva-mászva kellene alázattal és könnyezve bocsánatot kérjenek és azt követően a lehető legsürgősebben lemondjanak a mandátumukról, hogy otthon, baráti körben azt b...sszanak nyakon, akit éppen akarnak.

   Bayer Zsoltra hivatkozni, nem szerencsés dolog, tisztelt de tiszteletre egyre kevésbé méltó jobbikos KÉPVISELŐK!!!  Önöket KÉPVISELETRE megválasztották, SZOLGÁLATRA és nem káromkodni, acsarkodni és fizikai bántalmazással fenyegetőzni küldték a választóik... az Országgyűlés Szentélyének falai közé.

   Tudomásul vesszük, hogy Önök képtelenek változni!

   Arra kérjük Önöket, hogy ha nem bírnak az indulataikkal, igyanak meg naponta több pohár hideg vizet, bírják már ki valahogy 2018-ig... Azután -bízunk benne-  a szavazók gondoskodnak róla, hogy ne kerülhessenek oda, ahol ma még nyakon akarnak baszni országgyűlési képviselőket, államtitkárokat... Gondoskodunk róla, hogy Önök ne férjenek közel a közélethez! Mert nem arra valók!

farkas.jpg