Mi az igazság?

   Nézem ezt a plakátot és hajlok arra, hogy belemenjek a játékba. Tényleg! Mi az akadálya?

   Tegyünk igazságot, László!

   Jézus is azt mondta, hogy "megismeritek az igazságot és az igazság szabadokká tesz titeket!" (János 8:32)

tegyunk_igazsagot.jpg

   Az igazság az, hogy:

   - Botka egy olyan populista dumával állt elő, ami első rénézésre a szűkölködő ember számára vonzónak tűnhet, meg igazságosnak is, hogy ha már ő nyomorult, akkor a szerencsésebb, vagy ügyesebb se élhessen teljes nyugalomban, de: ki a gazdag? Az, akit Botka annak nevez? Mert kicsoda ez a Botka? Ő az Isten? Szóval akkor ki is kell fizessen? A gazdag? A hírek szerint helyesebb lett volna, ha Botka azzal rukkol elő óriásplakátjainak tartalmaként, hogy "Tegyünk igazságot! Fizetnem kell!", Mert álltólag több százezres öltönyökben virít, egzótikus helyeken nyaral, több tízmilliós luxusautót vásárolt magának, tehát egy egyszerű ember számára nyugodtan gazdagnak tekinthető. De nincs is jelentősége. A kommunistákról és a szocialistákról már évtizedek óta tudjuk, hogy ők maguk a hitelesség megtestesítői: mindig a szegényekkel és rászorulókkal azonosultak, valahányszor budai villákba költöztek, vagy az átlagembert messze felülmúló anyagi pompában éltek.

   Az igazság az, hogy:

   - A Jobbik sem uralja saját helyzetének magaslatait. Nagyon sok mindent nem csinálnak, amire korábban az életüket is feltették volna (nem tudni, hogy akkori hitvallásuk volt színjáték, vagy a mostani). Nem is olyan régen még EU zászlót égettek nyilvánosan, az RTL klubot porig rombolták volna, a földvásárlási szándékkal érkező izraelieket elkergették volna, Soros Györgyöt egyszerűen csak a magyarság ellenségének nevezték, Simicska Lajos oligarcha volt a javából és sorolhatnám holnap reggelig a korábbi álláspontjukat. Ma már nem égetnek semmilyen zászlót (a megmaradt tagság nagy bánatára), hanukaüdvözletekkel árasztják el a zsidó egyházakat, nem szavazzák meg a kvótaellenes alkotmánymódosító javaslatot, kiállnak Soros egyeteme mellett és Simicska a legnagyobb támogatójuk, aki ezáltal átigazolt abba a csapatba, akiket már "nem illik felcímkézni előítéletek alapján".

   Az igazság az, hogy:

   - amikor a bevándorlók okozta veszélyek, a bevándorlás kezelhetetlensége került terítékre, akkor szinte kivétel nélkül mondtak nagyokat az ellenzék főbb képviselői, amelyeket az alábbiakban mindenki elolvashat és így utólag, egyre jobban ismerve a tényeket a migrációról, mindenki eldöntheti, hogy mi is az igazság:

botka.jpg

gyurcsany_1.jpg

kunhalm.jpg

 vona.png

pm.jpg

fodor.jpg

   Az az igazság, hogy:

   - Most, 2017-ben azért egy kicsit másként tekinthetünk vissza a fenti nagyotmondóink állításaira és megállapíthatjuk a nyugat-európai - majdnem hetente történő- merényletek ismeretében, hogy mennyire bízhattuk volna országunk, nemzetünk sorsát a fenti nagyotmondó bagázsra...

   Sokszor az ember már nem tudja, hogy kinek az idézetét használja érvelésének alátámasztására, hogy egyetlen tábor se találhasson elfogultságot benne. Hiszem, hogy ha Kertész Imre szavait hívom segtségül, a liberálisok és baloldaliak nem fogják azt állítani, hogy egy szélsőséges jobboldali ember gondolatai nem hitelesek, míg a "megújult" Jobbik sem fog vádolni ballib elfogultsággal, hiszen nekik most már nem szabad ilyeneket mondani, bár tudom hiteles forrásból, hogy nagyrészük majdnem felrobban a belső feszültségtől, amikor vissza kell tartania magát, ha egy zsidó származású, vagy balliberális szerzőtől idéz bárki bármit. Mert most kussolniuk kell! Parancsra. Most éppen a nép pártján állnak, amióta szembesültek azzal, hogy a múltban képviselt értékrendjük alapján nem jobbikos a magyar emberek kétharmada. Most illik nekik csendben maradni, akkor is ha egy általuk mélyen gyűlölt személytől idéz bárki...! Csak ez egyre kínosabb számukra...

   Szóval a mi nagy Kertész Imre Nobel-díjasunk a 2014-ben megjelent "Végső kocsma" című kötetében így ír a várható bevándorlásról, miközben akkor még talán nem is volt annyira aktuális az üzenete, mint ma:

   "Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik.  Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri... Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. (...) Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja.”  

Mára ennyi! Tessenek ébredezni a Jászságban (is). Az sem árt, ha gondolkodunk is, ha már ébren vagyunk...