Közleményre közlegények közleménye

   Figyelmesen végigolvastam Sneider Tamás úrnak, a Jobbik (és az Országgyűlés) alelnökének a tegnap megosztott közleményét,   amellyel reagálni kívánt Pócs János képviselő tegnapi országgyűlési felszólalására.

sneider_kasztr.jpg

   Pócs úr egyebek mellett a Jobbik által előszeretettel kilátásba helyezett "büntetési" módszerekre szerette volna ismételten a képviselő urak figyelmét felhívni.

   Megdöbbentem, hogy a Jobbik (és Országgyűlés) alelnöke a saját (jobbikos) stílusukat és - hatalomra kerülésük esetén- kilátásba helyezett büntetési módszereiket más szájából visszahallva majdnem "ledőlt" a pulpitusról. (Lehet, hogy túl magas már a jelenlegi pozíció számára... és szédüléseket okoz).

   A jászsági felelős szavazók nevében tisztelettel kérjük Pócs János képviselő urat, aki jelenleg a többség bizalmát élvezheti, hogy tanúsítson a szavazóitól kapott felhatalmazásához méltó, felelős magatartást. Kérjük Pócs János képviselő urat, hogy az ellenzéki - pár éve még hűűű de radikális, de újabban jajj de cuki- "néppárt" (na engem meg ettől környékez az ájulás) soraiban ülő kollégájának le,- vagy eldőlését ne akarja előidézni szavaival.

   Legmerészebb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy az egykor Roy becenévre hallgató, egri bőrfejű mozgalom egyik alapító tagja, az egykori kemény fiú, Jobbik alelnökként már annyira cukisodott és néppártosodott, hogy már az ivartalanítás tudományos kifejezésének, vagy ennek rokon értelmű szavainak hallatán is szédüléses rosszullét állapotába kerül.

   Óvjuk meg alelnök urat bármilyen munkabaleset fennálló veszélyétől és ebben kérjük Pócs úr együttműködését, segítségét is.

   Ugyanakkor nyugtassuk meg innen a Jászságból a többség nevében Sneider urat, hogy az általa előrevetített esetleges elszámoltatás eredményétől egyáltalán nem kell tartania térségünk (kihangsúlyozzuk: térségünk!) egyik fideszes képviselőjének sem ( ha elszámolni valójuk lenne, mi korábban tudnánk róla, mint alelnök úr és nem szavaztunk volna ekkora fölényes létszámmal bizalmat nekik). Ami inkább nyugtalanít minket, az a Jobbik által tervezett kasztrálások kilátásba helyezése (kutyákra , vagy beteg emberekre vetítve akár) és a legnyugtalanabbak annak tudatától vagyunk, hogy a 21. század második évtizedében egy civilizált, keresztény értékeire jogosan büszke nemzet Országgyűlésében helyet kaphatnak olyan személyek, akiknek ez egyáltalán gondolatként is megfordul a fejükben. És ebből is adódó nyugtalanságunk miatt jövőre még többen fogunk elmenni szavazni. 

   A józan ész felülkerekedésének és győzelmének szilárd hitében mi, akik tömegesen szoktunk élni szavazati jogunkkal a Jászságban, szeretnénk megnyugtatni Sneider Tamást és minden jobbikos képviselőt, hogy ameddig ilyen hanganyagok, meg ehhez hasonló hanganyagok nyilvánosan bárki számára elérhetőek a világhálón a Sneider Tamás által tett vallomások tartalmával arról, hogy kik is ők valójában és mit képviselnek (teljesen tudatosan és szándékosan tévesztve meg szavazóikat), addig - bízva (nem csak jászsági) honfitársaink józanságában- soha nem lesz Jobbik-kormány Magyarországon. Akkor sem, ha már annyira cukisan érzékenyekké szelídülnek, hogy naponta a fehér békegalambok látványától is ájulást színlelnek pulpituson, vagy pulpitus alatt.

Ha megkérdezné itt a Jászságban a többségtől, hogy:

images.jpg