Népszava- a nép sava.

nepszavaproli.jpg

Ebben a derék újságban (benne van a nemzet sava-borsa) "Mérnek, vágnak" címmel rittyentett egy frappáns cikket a ... szerző.

A tájékozott szerző tudni véli, hogy a Fidesz minden lényeges döntést előtesztel. Úgy beszél ez a cikk a nép akaratával megegyező politikai döntésekről, mintha legalábbis Lucifer egyenesen a pokolból hantolná el élve ezáltal a magyar népet. Még hogy ilyent!? A nép akarata szerint kormányozni? Ez egy baloldali ember számára elképzelhetetlen.

Tessék csak elolvasni ezt a cikket. Nem túl hosszú... és érdemes elolvasni.

Szóval a Fidesz "előtesztel", megtudakolja az emberek véleményét és ezt követően... most idézet következik:

"utána viszonylag kis kockázattal alakítják úgy az eseményeket, hogy amit kormányzás címén művelnek, az megfeleljen a nép elvárásainak. Emiatt tudják, hogy a határkerítés felhúzása – kerül amibe kerül – sokkal több szavazatot hoz, mintha mondjuk megfizethető bárlakásokat építenének. (Hogy a közjót, az ország érdekeit melyik projekt szolgálná jobban, az nem része a véleménykérésnek.)"

Hát kedves nép savában kommunikáló, baloldali újságíró okostojás! Miért baj az, ha egy ország kormánya a nép elvárásainak megfelelő döntéseket hoz? Tudom, hogy ez a baloldalinak nevezett tábor elitjének ismeretlen módszer, de... ez nem az ördögtől való... Továbbá miből gondolja a baloldalon bárki is (egyébként ez a legnagyobb bajuk, hogy ezt gondolják), hogy valamilyen szuper képesség folytán ők jobban tudják, hogy mi a közjó és mi az ország érdeke akkor is, ha az a többség akaratával, jövőképével, elképzelésével és értékrendjével ellenkezik???

Olvashatunk egy zseniális hasonlatot is, mely szerint "olyanok ( A Fidesz kormány sz.m.),mint az okos szabó: előbb mérnek, és csak azután vágnak". Hát mifelénk a Jászságban ez így normális, hogy előbb mérünk, azután vágunk. Láttunk mi már olyan egykori kormányzópártot is, ahol nem mértek, csak vágtak. Vágtak éjjel, vágtak nappal, vágtak minden hullámhosszon... Vágtak ész nélkül mindent és mindenkit. És tessenek nézni, mi lett belőlük...Az osztódással történő szaporodást követően lassan elfogytak. És van pofájuk a cikk végén a nyolcmillió választópolgár háromnegyedének nevében beszélni... 

Kikérem magunknak!